Blog Sedmice 03/2007

U mnostvu desavanja posljednjih dana, i citavog spektra tema o kojima bi htio nesto napisati, odlucih za pocetak da proglasim jos jedan Blog Sedmice. Jezikom ubitacan, direktan, cesto sam na svom putu, izuzetno duhovit, toplo vam preporucujem isti, ciji nekoliko rijeci donosim u redovima koji slijede:

"to je stoka koja bi, da im komunisti nisu razvukli kablove i napravili ove jadne magistrale, još uvijek na magarcima kozjim stazama jahali…. hoće da ulažu u festivale i kretenluke raznorazne, umjesto da ubrizgaju koji milion u industrijske zone – oni će prodati fabriku da plate festival.. alo ba, prodaju se fabrike malezijcima za 1 MARKU, a u festival se krši milion? milion fabrika treba prodati, .. kontaš?"

"čitaoci se žale da fali perverzija na ovom blogu. odmah da im odgovorim: ovo je jedan pristojan blog. ipak, kako bismo zadovoljili nastrane prohtjeve kako čitatelja ovog bloga, tako i šire svjetske audijencije a usput i zaradili koji prljavi dolar, uskoro pokrećemo novi site, preciznije rečeno paysite na www.animal-nekro-light.com koji će za temu imati polne odnose zgodnih mladića za džigericom, bijelim bubrezima, biftecima, brizlama i faširanim mesom koje na kraju mogu eventualno i pojesti. da li ste zainteresovani za gledanje takvih filmova i zašto ne?"

2 komentara

  1. ako cemo vec za jednu km se prodaju fabrike koje imaju vise gubitaka nego sto vrijedi sva njihova pokretna i nepokretna imovina.
    uzmimo samo primjer milkosa koji je ulaganjima miliona maraka nekako pokrenut
    što sudovi i tuzliastvo ne rade svoj posve je druga prica

Komentariši